subsidie Zonnepanelen

Het is niet meer mogelijk om een subsidie aan te vragen. Wel zijn er soms nog lokale subsidie van uit de gemeente. Vraag voor de eventuele mogelijkheden bij uw gemeente. Tot 2023 geldt in ieder geval de btw-regeling regeling. Dit betekent dat u over de gehele factuur uw btw kan terugvragen. 

Vanaf 2023 is de btw op zonnepanelen zelfs volledig vrijgesteld. Dit betekent dat u helemaal geen btw meer betaald over uw installatie.
Dit scheelt u als consument veel tijd, moeite en geld. 

Groen lening

Speciaal voor de verduurzaming van uw woning is er de groen lening. Bij een groen lening of duurzame lening, profiteert u van een lagere rente. Daarnaast heeft u een looptijd tot wel 15 jaar (afhankelijk van het bedrag). Zo kunt u zonnepanelen laten installeren, zonder vooraf zelf te investeren. Er zijn een aantal banken die deze lening verstrekken. Echter verschillen per aanbieder de voorwaarden. Lees u daarom van te voren goed in.

Sociale media

Volgt u ons al op sociale media? zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. u kunt ons volgen door op de onderstaande pictogrammen te klikken

Nog een vraag?

Heeft u nog een vraag over de subsidie van uw zonnepanelen of een andere vraag? neem dan contact met ons op. Ga hier voor naar contactpagina.

Extra informatie