Sociale media

Volgt u ons ook al op onze sociale media kanalen? Zo blijft u altijd op de hoogte van als ons werk en de ontwikkeling op het gebied van zonnepanelen.

Instagram

Error in j.h.installaties account. API error: Application does not have permission for this action
Facebook

€10.000,- subsidie beschikbaar per woning voor zonnepanelen. Staat jou postcode op de lijst? Dan heb jij recht op een subsidie van €10.000,- voor de verduurzaming van jouw woning. Laat uw zonnepanelen installeren door J.H Installaties & Keuringen. Wij geven u een advies en aanbod op maat voor de installatie van zonnepanelen. Zo heb jij geen investering nodig en bespaar jij flink op je energiekosten. Een zorgeloze installatie begint bij J.H Installaties & Keuringen Neem contact op via onze website www.jh-installaties.nl/contact

Ook deze week hebben wij weer mooie zonnepanelen Installaties mogen opleveren. Wil jij zelf ook zonnepanelen? Laat dan J.H Installaties & Keuringen bij jou langs komen. Wij geven een gratis advies op maat. Daarnaast leveren wij kwaliteit en zorgeloze installatie. Wacht niet langer en neem contact op. www.jh-installaties.nl/contact

Op deze woning in Buitenpost hebben wij 8 zonnepanelen van 430WP per stuk geplaatst op een Enphase systeem. Laat ook jouw zonnepanelen installeren door J.H Installaties & Keuringen. Dan bent u verzekerd van een zorgeloze installatie tegen een eerlijke prijs. Wacht niet langer en begin met besparen. Kijk op de website of neem direct contact op: www.jh-installaties.nl/zonnepanelen Info@jh-installaties.nl 06-40696212 #zonnepanelen #groeneenergie #verduurzamen #duurzaam #duurzaamheid #installation #solar #solarsystem #solarenergy #solarpower #solarpanels #enphase #jinko #friesland

Google reviews
google
Edward van den Berg
18 maart 2024

In februari “24 heeft Jonathan (JH Zonnepanelen & Installaties) bij ons de aanpassingen voor de installatie van onze nieuwe keuken naar tevredenheid verzorgd. Aanpassing van onze oude meterkast naar een 3-fase meterkast met een aparte kookgroep voor in gebruikname van de inductiekookplaat. En ook de voorbereidingen (sleuven frasen en uitbreiding van het aantal wandcontactdozen) in de keuken zelf keurig geregeld. Kortom; werkzaamheden conform opdracht en naar tevredenheid uitgevoerd !!

google
Maria De Jeer
15 februari 2024

Was zeer tevreden

google
werner stam
22 december 2023

Onbetrouwbaar en slechte communicatie

google
Richard Kolo
30 september 2023

16 zonnepanelen laten leggen en aansluiten. Snelle service, denkt goed mee met de wensen van de klant, komt afspraken na en is niet de duurste.

google
Anouk Brinks
12 september 2023
google
Farid Ibrahim
12 september 2023

Ze nemen de tijd om je te adviseren. Heldere uitleg en goede communicatie. Zonnepanelen werden vakkundig geplaatst. Bij vragen of onduidelijkheden wordt er snel gereageerd Zeer aan te bevelen! Als ik een 10+ kon geven deed ik dat.

google
Marc Frijstein
12 september 2023
google
Maurice Talens
27 augustus 2023

12 zonnepanelen op dak laten leggen en ondanks dat ik zelf alle materialen heb geregeld heeft Jonathan mij continu voorzien van technische adviezen en geen verkooppraatjes ( integendeel tot veel zonnepaneel bedrijven die veel blabla verkopen). Je merkt dat hij echt veel ervaring uit de praktijk met zich meedraagt en het is echt een top gozer!

google
Diana Bolt
29 juni 2023

Fijne snelle service. Voordat de offerte werd opgemaakt kwam Jona persoonlijk langs om de situatie te bekijken. We kregen prima advies. Tussen offerte en het daadwerkelijk plaatsen zaten ongeveer 6 weken, dat vonden wij heel snel.

google
Johan Strootman
29 juni 2023

Fijne mensen waar goed mee te overleggen was, dachten goed mee. Kwamen op tijd en keurig werk afgeleverd.

google
Jeffrey Bakker
1 mei 2023

Heel erg tevreden over het contact en de installatie. Hartstikke bedankt!

google
N hiemstra
29 april 2023

Snel professioneel werk, goed responsief, zowat altijd bereikbaar over werkdagen heen. Zeker veel potentie, echte aanrader voor de prijs-kwaliteitsverhouding.

google
Erika Wildeboer
28 april 2023

Wij hadden eerst bij een ander bedrijf in de regio een offerte gevraagd. Die was veel te duur. Toen zijn jullie bij ons thuis geweest voor een offerte. Dit voelde gelijk goed. Al onze vragen werden beantwoord en binnen 3 weken lagen de zonnepanelen op het dak. Heel erg bedankt voor alles.

google
Famke Kruijt
28 april 2023
google
Richard Leiting
28 april 2023

Al onze zonnepanelen hebben wij laten plaatsen bij JH Installaties. Onze zonen hebben dit ook gedaan. Wij raden jullie bij iedereen aan.

google
Jos Bruns
28 april 2023

Vandaag is onze laadpaal geïnstalleerd. Super gedaan jongens!

google
Ricardo Schenkel
27 april 2023

Wij hebben onze nieuwe groepenkast & zonnepanelen hier besteld & laten plaatsten. Compleet van A tot Z goed en duidelijk uitleg gehad. Tussentijds een updatetje via de WhatsApp gekregen betreft installatie/meterkast/vragen.. Zeer goed contact & Wij zijn er zeer tevreden over!

google
chantel koning
27 april 2023
google
Jolanda Drenth
27 april 2023
google
Willem Cazemier
28 maart 2023
google
Gido Leenders
22 november 2022

Zonnepanelen zitten er mooi op

google
simon breider
22 november 2022

Snel, vriendelijk en communicatief. Prijs is prima. Betrouwbaar.

google
Wouter Vos
14 augustus 2022

Een super goede en vriendelijk servies. Alles volgens afspraak en geweldig contact. Open en duidelijk. Geen aansmeren van extra’s. Niks maar dan ook niks te klagen. Als ik nog meer te doen zou hebben, had ik het bij hem gedaan. Een flinke aanrader. W.J.Vos

google
Linda Witting
14 augustus 2022
google
J Martens
13 augustus 2022
Direct contact

Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan op de onderstaande knop van Whatsapp of Messenger.  

Wilt u nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Veelgestelde vragen

BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Begin met besparen op uw energierekening door de installatie van zonnepanelen.

Bij J.H Installaties & Keuringen hebben wij brede kennis en ervaring voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Voor elk dak vinden wij een passende installatie. De techniek staat nooit stil, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan opgesteld door een expert.

Gelijk advies van een zonnepanelen expert?

Vul dan het contact formulier in.

Wilt u eerst nog wat meer informatie ontvangen? Ga dan naar de pagina zonnepanelen.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Nederland en een gedeelte van Overijssel.

Staat jou woonplaats niet aangegeven? Neem dan contact op via de Contactpagina