Portfolio

Bekijk ons portfolio van diverse zonnepaneel installaties. 

Hier vindt u een verzameling van allerlei soorten installaties. Heeft u vraag over een soort dak of een specifieke installatie? neem dan contact met ons op.

Volgt u ons ook al op onze sociale media kanalen? Zo blijft u altijd op de hoogte van als ons werk en de ontwikkeling op het gebied van zonnepanelen.

Instagram

Error in j.h.installaties account. API error: Tried accessing nonexisting field (comments_count) on node type (Media)
Facebook

Op deze woning in Buitenpost hebben wij 8 zonnepanelen van 430WP per stuk geplaatst op een Enphase systeem. Laat ook jouw zonnepanelen installeren door J.H Installaties & Keuringen. Dan bent u verzekerd van een zorgeloze installatie tegen een eerlijke prijs. Wacht niet langer en begin met besparen. Kijk op de website of neem direct contact op: www.jh-installaties.nl/zonnepanelen Info@jh-installaties.nl 06-40696212 #zonnepanelen #groeneenergie #verduurzamen #duurzaam #duurzaamheid #installation #solar #solarsystem #solarenergy #solarpower #solarpanels #enphase #jinko #friesland

Laat ook jouw zonnepanelen installeren door J.H Installaties & Keuringen. Zo bent u verzekerd van een snelle installatie van hoge kwaliteit. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij plaatsen uw zonnepanelen binnen 2-6 weken. Wacht niet langer en begin met besparen. Kijk op de website of neem direct contact op: www.jh-installaties.nl/zonnepanelen Info@jh-installaties.nl 06-40696212

Google reviews
google
Jeffrey Bakker
1 mei 2023

Heel erg tevreden over het contact en de installatie. Hartstikke bedankt!

google
N hiemstra
29 april 2023

Snel professioneel werk, goed responsief, zowat altijd bereikbaar over werkdagen heen. Zeker veel potentie, echte aanrader voor de prijs-kwaliteitsverhouding.

google
Erika Wildeboer
28 april 2023

Wij hadden eerst bij een ander bedrijf in de regio een offerte gevraagd. Die was veel te duur. Toen zijn jullie bij ons thuis geweest voor een offerte. Dit voelde gelijk goed. Al onze vragen werden beantwoord en binnen 3 weken lagen de zonnepanelen op het dak. Heel erg bedankt voor alles.

google
Famke Kruijt
28 april 2023
google
Richard Leiting
28 april 2023

Al onze zonnepanelen hebben wij laten plaatsen bij JH Installaties. Onze zonen hebben dit ook gedaan. Wij raden jullie bij iedereen aan.

google
Jos Bruns
28 april 2023

Vandaag is onze laadpaal geïnstalleerd. Super gedaan jongens!

google
Ricardo Schenkel
27 april 2023

Wij hebben onze nieuwe groepenkast & zonnepanelen hier besteld & laten plaatsten. Compleet van A tot Z goed en duidelijk uitleg gehad. Tussentijds een updatetje via de WhatsApp gekregen betreft installatie/meterkast/vragen.. Zeer goed contact & Wij zijn er zeer tevreden over!

google
chantel koning
27 april 2023
google
Jolanda Drenth
27 april 2023
google
Willem Cazemier
28 maart 2023
google
Gido Leenders
22 november 2022

Zonnepanelen zitten er mooi op

google
simon breider
22 november 2022

Snel, vriendelijk en communicatief. Prijs is prima. Betrouwbaar.

google
Wouter Vos
14 augustus 2022

Een super goede en vriendelijk servies. Alles volgens afspraak en geweldig contact. Open en duidelijk. Geen aansmeren van extra’s. Niks maar dan ook niks te klagen. Als ik nog meer te doen zou hebben, had ik het bij hem gedaan. Een flinke aanrader. W.J.Vos

google
J Martens
13 augustus 2022
Direct contact

Wilt u direct contact met ons opnemen? Klik dan op de onderstaande knop van Whatsapp of Messenger.  

Wilt u nog meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Veelgestelde vragen

BENT U BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Begin met besparen op uw energierekening door de installatie van zonnepanelen.

Bij J.H Installaties & Keuringen hebben wij brede kennis en ervaring voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Voor elk dak vinden wij een passende installatie. De techniek staat nooit stil, vraag daarom een vrijblijvende offerte aan opgesteld door een expert.

Gelijk advies van een zonnepanelen expert?

Vul dan het contact formulier in.

Wilt u eerst nog wat meer informatie ontvangen? Ga dan naar de pagina zonnepanelen.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit heel Noord-Nederland en een gedeelte van Overijssel.

Staat jou woonplaats niet aangegeven? Neem dan contact op via de Contactpagina