snel een afspraak

Onze zonnepanelen expert komt graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Bij ons zit u altijd goed

Bij J.H Installaties & Keuringen bent u verzekerd van een kwalitatief goede installatie. Onze experts houden rekening met uw situatie. Elke installatie is maatwerk. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige producten. Door goede afspraken te maken met leveranciers houden wij onze prijzen eerlijk. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Hierom kiezen klanten voor J.H Installaties & Keuringen:

  • Altijd een oplossing op maat
  • Snelle levering & installatie
  • Altijd antwoord op uw vragen
  • Persoonlijk advies en contact
  • Hoge kwaliteit van producten
  • Eerlijke prijzen

 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een expert van J.H Installaties & Keuringen.

Wacht niet langer met besparen

Zonnepanelen zijn een verstandige investering op het gebied van besparen. Door de besparing op het stroomtarief verdient u de zonnepanelen vaak in 5 – 7 jaar terug. Daarnaast is het een goede investering voor de waarde van uw woning.

Lees wat klanten van ons vinden

Wij hechten erg veel waarde aan de meningen van onze klanten. Lees hier onder wat onze klanten vinden van J.H Installaties & Keuringen

google
Edward van den Berg
18 maart 2024

In februari “24 heeft Jonathan (JH Zonnepanelen & Installaties) bij ons de aanpassingen voor de installatie van onze nieuwe keuken naar tevredenheid verzorgd. Aanpassing van onze oude meterkast naar een 3-fase meterkast met een aparte kookgroep voor in gebruikname van de inductiekookplaat. En ook de voorbereidingen (sleuven frasen en uitbreiding van het aantal wandcontactdozen) in de keuken zelf keurig geregeld. Kortom; werkzaamheden conform opdracht en naar tevredenheid uitgevoerd !!

google
Maria De Jeer
15 februari 2024

Was zeer tevreden

google
werner stam
22 december 2023

Onbetrouwbaar en slechte communicatie

google
Richard Kolo
30 september 2023

16 zonnepanelen laten leggen en aansluiten. Snelle service, denkt goed mee met de wensen van de klant, komt afspraken na en is niet de duurste.

google
Anouk Brinks
12 september 2023
google
Farid Ibrahim
12 september 2023

Ze nemen de tijd om je te adviseren. Heldere uitleg en goede communicatie. Zonnepanelen werden vakkundig geplaatst. Bij vragen of onduidelijkheden wordt er snel gereageerd Zeer aan te bevelen! Als ik een 10+ kon geven deed ik dat.

google
Marc Frijstein
12 september 2023
google
Maurice Talens
27 augustus 2023

12 zonnepanelen op dak laten leggen en ondanks dat ik zelf alle materialen heb geregeld heeft Jonathan mij continu voorzien van technische adviezen en geen verkooppraatjes ( integendeel tot veel zonnepaneel bedrijven die veel blabla verkopen). Je merkt dat hij echt veel ervaring uit de praktijk met zich meedraagt en het is echt een top gozer!

google
Diana Bolt
29 juni 2023

Fijne snelle service. Voordat de offerte werd opgemaakt kwam Jona persoonlijk langs om de situatie te bekijken. We kregen prima advies. Tussen offerte en het daadwerkelijk plaatsen zaten ongeveer 6 weken, dat vonden wij heel snel.

google
Johan Strootman
29 juni 2023

Fijne mensen waar goed mee te overleggen was, dachten goed mee. Kwamen op tijd en keurig werk afgeleverd.

google
Jeffrey Bakker
1 mei 2023

Heel erg tevreden over het contact en de installatie. Hartstikke bedankt!

google
N hiemstra
29 april 2023

Snel professioneel werk, goed responsief, zowat altijd bereikbaar over werkdagen heen. Zeker veel potentie, echte aanrader voor de prijs-kwaliteitsverhouding.

google
Erika Wildeboer
28 april 2023

Wij hadden eerst bij een ander bedrijf in de regio een offerte gevraagd. Die was veel te duur. Toen zijn jullie bij ons thuis geweest voor een offerte. Dit voelde gelijk goed. Al onze vragen werden beantwoord en binnen 3 weken lagen de zonnepanelen op het dak. Heel erg bedankt voor alles.

google
Famke Kruijt
28 april 2023
google
Richard Leiting
28 april 2023

Al onze zonnepanelen hebben wij laten plaatsen bij JH Installaties. Onze zonen hebben dit ook gedaan. Wij raden jullie bij iedereen aan.

google
Jos Bruns
28 april 2023

Vandaag is onze laadpaal geïnstalleerd. Super gedaan jongens!

google
Ricardo Schenkel
27 april 2023

Wij hebben onze nieuwe groepenkast & zonnepanelen hier besteld & laten plaatsten. Compleet van A tot Z goed en duidelijk uitleg gehad. Tussentijds een updatetje via de WhatsApp gekregen betreft installatie/meterkast/vragen.. Zeer goed contact & Wij zijn er zeer tevreden over!

google
chantel koning
27 april 2023
google
Jolanda Drenth
27 april 2023
google
Willem Cazemier
28 maart 2023
google
Gido Leenders
22 november 2022

Zonnepanelen zitten er mooi op

google
simon breider
22 november 2022

Snel, vriendelijk en communicatief. Prijs is prima. Betrouwbaar.

google
Wouter Vos
14 augustus 2022

Een super goede en vriendelijk servies. Alles volgens afspraak en geweldig contact. Open en duidelijk. Geen aansmeren van extra’s. Niks maar dan ook niks te klagen. Als ik nog meer te doen zou hebben, had ik het bij hem gedaan. Een flinke aanrader. W.J.Vos

google
Linda Witting
14 augustus 2022
google
J Martens
13 augustus 2022

Sociale media

Volgt u ons al op sociale media? zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. u kunt ons volgen door op de onderstaande pictogrammen te klikken

Contact informatie

Via het bovenstaande contact formulier kunt u contact met ons leggen. Uw inzending wordt zo snel mogelijk behandeld.

Tel: +316 40 696 212

E-mail: info@jh-installaties.nl

Kvk: 86215299

Waar zijn wij?

Wij richten ons voornamelijk op de noordelijke provincies, maar inmiddels is ons werkgebied verspreid door heel Nederland. 

Extra informatie