Easee Laadpalen

Waarom kiezen voor een laadpaal van Easee

Bent u op zoek naar een laadpaal van hoge kwaliteit? bekijk dan eens de laadpaal van Easee. Bij J.H Installaties kiezen wij voor kwaliteit. Daarom kiezen wij voor Easee. Met Easee krijgt u een zeer gebruiksvriendelijke aap en interface. Daarnaast zijn de laadsessies makkelijk te volgen in de app. De laadpalen van Easee hebben een zeer strak en modern ontwerp. De laadpaal is relatief klein en kan zowel op een paal of als aan de gevel worden bevestigd. Voor elke klant heeft Easee een passend ontwerp. Deze Easee laadpaal is er namelijk in diverse kleuren. bekijk hier onder de voorbeelden.

veiligheid en gemak

Het voordeel aan de laadpalen van easee is het gebruiksgemak en de veiligheid. Het laden is erg gemakkelijk. U kunt gaan laden door simpel weg de lader in de EV auto en de laadpaal te drukken. Daarnaast is elke laadsessie gemakkelijk te volgen vanuit de app. 

Door te kiezen voor de equalizer bent u verzekerd van een veilige installatie. De equalizer wordt aangesloten op uw slimme meter. Deze houdt de gehele installatie in de gaten. Zo kunt u met bepaalde dynamische energie contracten het opladen instellen. Dan laad u alleen de auto op wanneer het stroom het goedkoopst is.

Verder zorgt de equalizer voor loadbalancing hier leest u meer op onze pagina en onder dit bericht.

Loadbalancing

De equalizer heeft als extra functie loadbalancing. Wanneer uw een veilige installatie wilt is dit onmisbaar. Naast de ingebouwde overspannings beveiliging van de laadpaal. Zorgt de equalizer ervoor dat de hoofdzekering en de meterkast niet over ballast raken. Wilt u hier meer over weten? kijk dan op de pagina loadbalancing

Kies ook voor Easee

Laat u adviseren door een expert van J.H Installaties & keuringen en kies ook voor een laadpaal van Easee. Wij regelen voor u een zorgeloze installatie met professionele oplevering. Daarnaast bent u bij J.H Installaties & Keuringen verzekerd van een eerlijke prijs en goed contact. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan contact met ons via het contact formulier onderaan de pagina of ga naar contact.

Extra informatie

Op deze pagina’s staat extra informatie over laadpalen. Staat u vraag er niet bij of wilt u graag een collega spreken? vul dan het contactformulier in.

Laadpaal
Vul hier uw vragen en/of opmerkingen in.

Sociale media

Veel van onze recente werkzaamheden kunt u terug vinden op onze sociale media kanalen.

Waarom kiezen voor J.H installaties & Keuringen

Onze experts hebben een brede kennis van Laadpalen, Backoffice, Loadbalancing en de meterkast.

Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, garanderen wij een veilige installatie met een hoge opbrengst.

Door een persoonlijk advies bent u zeker van een goede installatie. 

De installatie wordt afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden.

Wij bieden hoge kwaliteit tegen een eerlijk tarief.

Dit is wat onze zonnepanelen experts voor u regelen:

• Antwoord op uw vragen

• Persoonlijk advies

• Vrijblijvende offerte

• Volledige installatie

• Overzichtelijke app

 

Snelle installatie, eerlijke prijzen en een hoge opbrengst. Dit zorgt voor de kortste terugverdientijd.

Wij werken met meerdere betrouwbare leveranciers en installateurs. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een installatie. Vaak is in 2-6 weken na akkoord uw installatie al klaar.

Door goede afspraken met onze leveranciers houden wij onze kosten laag. Hierdoor betaald u een eerlijke prijs.

Wij besparen niet op de materialen maar rekenen nooit een te hoge prijs. 

Wij kijken naar de beste installatie in uw situatie. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit producten. Hierdoor kunnen wij uw een goed werkende en zorgeloze installatie bieden.

Wilt u nog meer weten?

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u kijken op onze contactpagina. Hier kan u het contactformulier invullen of bel ons op.

Benieuwd naar ons werk?

Kijk dan op de pagina portfolio. Hier staan een aantal Installaties uitgebeeld van verschillende opdrachten.

Ook kunt u kijken op onze sociale media pagina’s: